alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

15” multitouch skärm

15” multitouch skärm
Säljer en helt ny 15” touchskärm

Denna 15 tums touchskärm i Full HD har en pålitlig multitouch panel som garanterar pricksäker funktionalitet. levererar kristallklar bildkvalitet med utmärkta betraktningsvinklar i 178° och är kompatibel med operativsystemen:

Windows, Mac, Linux & Android.

Touchscreenen är utformad för professionalla applikationer och intensivt användande.
Full HD multitouch panel

Denna touchskärm är utrustad med en Full HD IPS-panel som levererar utomordentlig bildkvalitet, levande färger och utmärkt betraktningsvinkel i 178°. Och har en kapacitiv multi-touchskärm som kan bearbeta 10 tryckpunkter samtidigt. Detta möjliggör extremt pricksäker funktionalitet och stöd för att swipea, zooma osv.
15” monitor som är kompatibel med operativsystemen Windows, Mac, Linux & Android. Touchskärmen levereras med ett brett utbud anslutningsalternativ, inklusive HDMI, VGA, BNC och RCA. När du ansluter den medföljande USB-kabeln aktiveras touch-funktionaliteten. Touchskärmen hittas automatiskt och kan användas omedelbart.
Utformad för professionell användning

Den har ett kraftigt hölje och en pålitlig multitouch panel. Touchskärmen är tillverkad med högkvalitativa komponenter, vilket innebär att du garanteras pålitlig funktionalitet. Den lämpar sig för kontinuerligt och professionellt användande.

Skärmen har ett fullt hopfällbart stativ. Stativet kan enkelt tas bort om så önskas, vilket innebär att du kan använda den medföljande 75mm VESA-monteringen. Detta innebär att du kan fästa skärmen till ett universalväggfäste.

För mer info skicka Pm
2 999 kr8 november
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information