alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Dansstång Chrome

  • Dansstång Chrome
  • Dansstång Chrome
Jag har en dansstång hemma som jag har haft uppsatt hur länge som helst men som jag aldrig haft orken till att träna med (jag föredrar poledancelektioner, då jag känner mig mycket mer motiverad). Sen har jag inte särskilt mycket plats för den.

Det är en X-pole Xpert i chrome. Den är både statisk och freespin (stången kan roteras) vilket ställs in med medföljande insexnyckel. Stången skruvas inte fast i tak eller golv utan sitter fast med hjälp av trycket då man vrider och expanderar stången vid monteringen. Vid basen och toppen finns silikon som gör att stången får grepp mot taket / golvet och det blir inga märken efter silikonen. Passar takhöjd mellan 223,5 till 274,5 cm.

Stångens diameter är 45mm.

Om stången inte är något som ska sitta uppe hela tiden så kan man göra markeringar efter den cirkulära basen / toppen för att sedan kunna sätta upp den enligt markeringarna - då står stången rakt utan att behöva justera med vattenpass.

Hör gärna av er om ni är intresserad eller har några funderingar :-)
1 900 kr14 januari

Värnamotorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information