alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Audi A4 1.8(125hkr) Avant -98

  • Audi A4 1.8(125hkr) Avant -98
  • Audi A4 1.8(125hkr) Avant -98
Årsmodell: 1998
Färg: Svart
Mätarställning: 26800 mil
Hästkrafter: 125 hk
Drivhjul: Framhjulsdriven
Bränsle: Bensin
Växellåda: Manuell
Snälla läs annons(gärna ett par gånger) innan du hör av dig och frågar om det är fel på bilen och om bilen är skattad och besiktigad!!!!!! Är trött på att svara på dom frågorna som det finns svar på OM man läser annonsen!!

Då var det dags för att avyttra lite på gården och på tur står min Audi A4 1.8 (ej turbo) Avant. Inträdde körförbud 4/5 p.g.a utebliven efterkontroll på besiktningen då jag inte orkar göra vid den, den kommer att ställas av med det snaraste så även oskattad kommer den vara. Anmärkningen är för höga avgasvärden vilket jag inte har kollat närmare på men kan va något enkelt som lambdasond, vaccumläckage, avgasläckage då det är en mindre läcka under. Har bytt en del sista året såsom Yttre drivknutar båda sidor, koppling, kamremsats, vattenpump, fjädrar fram båda sidor, hjullager höger bak, 2 st nya sommardäck bak i år, handbromsvajer vänster sida. Lite skavanker och rost finns givetvis för den som är kräsen men värst är skärmar fram. Lite orolig på tomgång ibland och kan rycka till lite vid körning ibland beroende på temp ute men har kört med den dagligen utan bekymmer. Hjullager vänster bak har börjat låta lite men är inga stora pengar (199:- på biltema). Sen till lyxen då, finns elhissar fram, klimator med fungerande AC men remmen till kompressorn behöver spännas då den kan slira ibland, avtagbar dragkrok(1300kg). Priset är inte hugget i sten men skänks inte bort.

Bilen finns i Hamneda.
Kontakt i första hand via sms eller mejl.
0730520548
holmstedt85@gmail.com
3 000 kr11 juni

Värnamotorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information